top of page

Wie zijn wij?

                                   

     Ponyclub info

 

Wat leuk dat je onze site bezoekt. We zijn een ponyclub met leden in de leeftijd van 6 t/m 17 jaar. Kijk gerust rond op onze site of kom eens gezellig langs bij Manege Galop.

Het maakt niet uit of je een eigen pony hebt of leert paardrijden op een van de geweldige manegepony’s. Of je een hobby-ruiter bent of wedstrijdruiter.

Iedereen is welkom bij onze club.

Voor onze ponyclub-leden is er één keer per maand een carrouselles en één keer per maand een springles. Zowel voor de beginners als voor de gevorderde ruiters is er een les. De rijlessen worden gegeven door Maike van Manege Galop.

Jaarlijks worden er verschillende activiteiten georganiseerd zoals wedstrijden, ponyclubmiddagen (vaderdag/moederdag knutselen), uitrit in de zomervakantie, pony-doe-dagen, ponykamp, en nog veel meer! Voor sommige activiteiten moet een eigen bijdrage worden betaald. Zo kunnen we de contributie betaalbaar houden.

Onze activiteiten staan altijd op onze website en op het prikbord in de hal van de manege. Houd ook onze facebookpagina in de gaten.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met een van de bestuursleden.

bewerkt bestuur.jpg

Van Links naar rechts
 
Patricia Straube: ledensecretaris
Annie Straube: kampmoeder
Wendy Theunissen: penningmeester
                      Maike Leenders: instructrice manege Galop
            Linda van den Berg 
Cheryl Sluper: voorzitter
                             

bottom of page