top of page

Inschrijfformulier Ponykamp

                  

PONYKAMP IS VOL!!!!

Zoals ieder jaar gaan we dit jaar ook weer op ponykamp, door het groot aantal ponyclubleden zal het niet voor ieder galoppertje erin zitten om dit jaar mee te kunnen gaan op ponykamp daar het maar een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn op de locatie.

Let op!!Ook zullen er nog een aantal galoppertjes niet ervaren of oud genoeg zijn om een hele week mee te kunnen gaan de minimale leeftijd om mee te gaan zal 9 jaar zijn. Denk daarbij ook aan het feit dat de kinderen een hele week weg zijn van pap en mama en last kunnen krijgen van heimwee, ze moeten zich zelfstandig kunnen douchen, aankleden en verzorgen en ook zelfstandig een pony kunnen opzadelen en verzorgen, uiteraard worden deze beslissingen genomen in overleg en op advies van Eed en Maike.

 

Voor de kinderen die niet mee kunnen of mogen hebben wij uiteraard wel een ander alternatief om ze ook het gevoel van ponykamp te kunnen geven en dat zal een 2-daagse Pony Doe-dag zijn die we in de meivakantie gaan houden. Dit zullen 2 dagen een dinsdag en vrijdag zijn op de manege zelf met op allebei de dagen precies dezelfde activiteiten die we ook op ponykamp zullen organiseren zoals bijvoorbeeld pony’s versieren, verkleed rijden, knutselen, spelletjes doen, lekkere tussendoortje eten en drinken en heel veel gezelligheid! Kosten voor deze dagen zullen nog volgen.

Kijk voor info en inschrijven op de pagina Pony doe-dagen!

Hieronder volgt een inschrijfformulier voor deelname aan ponykamp. Op het moment dat het vol zit zal inschrijven niet meer mogelijk zijn. Het is niet mogelijk om in te schrijven voor ponykamp en pony doe-dagen samen!

Deelname aan ponykamp is alleen mogelijk voor leden van de ponyclub en na het voldoen van de contributie!

bottom of page