top of page

Bestuur Ponyclub Galop

Cheryl van Minnen

Voorzitter van de ponyclub: 

Ik ben Cheryl Slüper, 39 jaar oud. Aan Manege Galop maar zeker ook aan de ponyclub heb ik mooie herinneringen en draag ik hen een warm hart toe.

Als 8 jarige had ik mijn eerste longeerles van van Eed op Queen en 2 jaar later kreeg ik mijn eerste eigen pony Always.Mooiste momenten van het jaar, natuurlijk ponykamp!

Met een grote pauze van een aantal jaren zijn we 2 jaar geleden teruggekeerd naar Manege Galop en rijdt mijn dochter Mikkie hier met veel veel plezier. Afgelopen september heb ik mijn passie ook weer opgepakt en rijd ik ook weer actief paard.

Als voorzitter functioneer ik als 'vraagbaak' binnen de vereniging en heb ik een luisterend oor. Voor eventuele klachten en aan-en opmerkingen kunt u ook bij mij terecht.

Wendy Theunissen

Penningmeester van de ponyclub:

Hallo allemaal,
Ik ben Wendy Theunissen, penningmeester van PC Galop. Vroeger als jong meisje heb ik zelf paardgereden op Manege Galop. Toen mijn dochter Tess begon met rijden, begon het weer te kriebelen en zo ben ik ook af en toe weer aan het rijden.
Toen ze me vroegen om bij bestuur te gaan van PC Galop heb ik meteen ja gezegd.
Het is een leuke en gezellige club en daar een steentje aan bij te dragen, vind ik helemaal geweldig.

Als penningmeester kunt u bij mij terecht voor alle vragen met betrekking tot de financiële zaken van de ponyclub.

 

Patricia Straube

Leden-secretaris van de ponyclub:

Hallo, mijn naam is Patricia Straube en ben 42 jaar, ik kom al sinds mijn 7e jaar paardrijden op Manege Galop. Zelf heb ik ook altijd actief en wedstrijdgericht paard gereden en ben ook altijd lid geweest van de ponyclub en ruitervereniging. Ik heb een dochter Alyssa die elke week lessen rijdt. Mijn grootste streven als bestuurslid om de kinderen dezelfde geweldige tijd te geven als dat ik zelf heb gehad bij de ponyclub.

Als leden secretaris kunt u bij mij terecht voor alle vragen met betrekking tot het lidmaatschap en activiteiten die georganiseerd worden door de ponyclub.

Linda van den Berg

Wedstrijd-secretaris van de ponyclub:

Mijn naam is Linda van den Berg, in 1990 ben ik begonnen met paardrijden op manege Galop. Na een aantal eigen pony’s en omzwervingen ben ik sinds 2012 weer terug op de manege samen met mijn dochters Quinn en Zenne.
Wij hebben 2 pony’s Pinkster en Candoe. Pinkster is lekker met pensioen en Candoe wordt gereden door de zusjes. Zelf ben ik tegenwoordig liever passief met de sport bezig zoals met Quinn en Candoe op wedstrijd gaan en lid zijn van het bestuur van de ponyclub. 

Als wedstrijd-secretaris kunt u bij mij terecht met al uw vragen met betrekking tot de wedstrijden, concoursen en KNHS informatie.

bottom of page